Män som dansar i bil

publicerat i Livet;
Tänkte bjussa på min egen lilla filmserie, visserligen bara två avsnitt men ändå. Titta, skratta och njut!


Del 1: Kollega bildansar på väg hem från jobbet
Del 2: Storebror jazzar loss i bilen när han skjutsar hem mig.
Puss

loggan

Halva veckan kvar

publicerat i Livet;
Redan onsdag... allvarligt talat, jag är rädd att jag en dag ska vakna till och inse att det är november. Eller ännu värre, att jag kvicknar till och inser att jag passerat 30-strecket utan att märka det. Tiden går så otroligt fort så jag hinner inte med ett dugg känns det som. Tycker jag bara hinner kliva upp så är det nästan dags att lägga sig igen. Okej, inte riktigt så farligt men jag tycker helt ärligt att jag nästan bara hinner in på jobbet så är det dags för lunch och efter lunch hinner jag nästan bara komma igång så är det dags att åka hem. Men det är väl bra på ett sätt att dagarna går fort antar jag.

Antar att dagarna kommer bli lite långsammare nu i september när jag tänkte genomföra en riktigt svår utmaning (för mig i alla fall). Jag ska inte dricka läsk på hela månaden, inte ens light läsk. Möjligtvis Loka eller Ramlösa, men helst inte det heller. Jag är som kanske är bekant hemsk på läsk. Som min pappa sa "Du är ju så gott som beroende" och det har han verkligen rätt i. Chips och läsk på helgen, visst...men det är främst läsken jag är ute efter och ibland kan jag föreslå snabbmat bara för att få läsk. Sjukt, ja kanske det.

Så ser ni mig dricka läsk under september månad, skäll på mig. Utöver min utmaning i att inte dricka läsk så håller jag sakta men säkert på att sluta snusa, äntligen. Har dragit ner till miniportion nu och håller som bäst på med att dra ner på antalet snusar per dygn. Innan jul ska jag vara helt snusfri. Fröken Onyttig i egen hög person försöker sig på att göra en uppryckning. Nu fattas bara motivationen för motion, men den kanske kommer.

Puss

loggan

En resa tack.

publicerat i Livet;
Jag vill åka bort nånstans. Det räcker med en helg, bara jag får komma bort lite och få lyxa till det bara för en liten stund. Jag överväger till och med att ta in på hotell alldeles själv bara för att.

Jag behöver lite lyx och få känna mig speciell. Det händer inte ofta ska jag be att få tala om. Jag vill ha uppskattning och romantik. Jag vill ha allt sånt där man ser på film. Inte bara vardagstristessen, jag är värd mer än så.

M är min stora kärlek, men han är sjukt dålig på romantik och att visa uppskattning... tyvärr. Eller så är det jag som har för höga krav, det vet jag inte. Men rosor nån gång är inte för mycket begärt om man frågar mig.

Jag behövde bara spy ur mig lite. Bitterheten bubblade upp till ytan idag igen, det händer ibland och det får det göra.


Puss

loggan