My own two feet

publicerat i Livet;

Jag är så less på att bli tillsagd hur jag ska leva mitt liv, att bli "kontrollerad". 


Jag är 33 år (hjälp) och kan klara mig själv. Jag kan ta egna beslut och jag jag är fullkomligt kapabel till det också dessutom. 

Just idag vill jag bara gömma mig från allt och alla. 

Bara råkade

publicerat i Livet;

Hoppsan, jag råkade visst boka tatueringstid. Nästa vecka ska jag ÄNTLIGEN gadda mig igen, det är fem år sedan sist. Och trots att jag är nålrädd så längtar jag. 


Nu ska jag bara hitta rätt typsnitt också, vilket är lättare sagt än gjort. 

Är det lördag så är det

publicerat i Livet;

Idag har vi haft en riktig njutardag här hemma. Jag och skrutt var ut redan på förmiddagen för att åka kälke och klättra i snöhögar. Tyvärr så var damen lite trött så vi var inte ute så länge. Men så härligt att få lite sol på nosen. 


Efter lunch och tillhörande vila så hade morbror/lillebror dykt upp och då måste det ju bli gofika såklart. Blåbärssemla från Gulf och dessutom livets första för skrutt. 

Sen ut och åka mer kälke, bygga snögubbe, klättra i snöhögar och röja runt. Så härligt ute idag. 

Middagen blev hamburgare som köptes i centrum men åts här hemma. Så skönt att slippa laga mat när man varit ute och gjort av med en massa energi. 

När skrutt lagt sig så gick jag in i klädkammaren och körde ett litet träningspass, det behövdes. Imorse så klickade jag förresten hem ett par nya löparskor, nu j**lar!