Jobb, fynd och smoothies

publicerat i Livet;
Jobbade på till 15.30 och det flöt på bra. Städning på schemat idag och jag städade mig svettig, haha. Det gör jag visserligen alltid, en bra motionsform kanske? Hur som helst så gick det bra på jobbet och mina nya jobbtofflor var väldigt sköna (tack och lov). 

En "på väg från jobbet-selfie" 

Efter jobbet brassade jag iväg på Erikshjälpen i Kramfors (jag jobbar ju i K-fors) för att kolla utbudet. Det var lite skralt, men ett fynd gjorde jag: 

En fåtölj åt skruttan. Den var så söt så jag kunde inte motstå den, mannen höll med via sms att det var ett bra köp.

Sen styrde jag räcern hemåt till familjen. Skrutt hade dock inte tid med sin mor på en gång, hon hade fullt upp med att undersöka grannens grus (i vanlig ordning). Sen gick vi in och åt middag, tjockpannkaka med saffran. Sååå gott. 

Lek och bus för skrutt och pappan/mannen. Städning i köket, diskning och lite smoothie och "sylt" fixande för mamman. Ingen rast, ingen ro. 

Nu sover skruttan, mannen bjöd nyss på glass och jag sitter och fryser i soffan. Fryslorten Myrman. Snart dags att krypa ner under täcket i alla fall. Imorgon är en ny dag. Mannen ska på sommarlunch med jobbet och vad jag och skrutt ska hitta på är oklart. Det beror lite på vädret. 

Work hard

publicerat i Livet;
Ja, när ni läser det här så är jag på jobbet. Första smygstarts passet innan schemat drar igång till veckan. 

Jag fick lite morgongos med skrutt innan jag åkte, vi klev upp och kollade på Timmy Lamm innan vi väckte mannen. 

Nu jobb till 15.30

Onsdagsblues

publicerat i Livet;
Klumpen i magen från igår sitter kvar och det känns inte alls kul. Den har dessutom byggts med ångest över att jag börjar jobba till veckan, smygstartar imorgon med ett dagpass. Altanprojeketet står stilla och till veckan så ska mannen rodda både det och skruttan. Vilket gör att jag misstänker att han kommer se till att ha barnvakt så att han kan snickra. Hans pappaledighet har inte direkt inneburit någon egentid för honom och skrutt och det är nu en månad kvar bara. 

Jag får panik av alla ofärdiga, men påbörjade projekt överallt. Altanen, listerna i skrutts rum (som fortfarande inte kommit upp), staketet... The list goes on. Jag vill gärna ha ett projekt klart innan jag börjar på nästa. Just nu har jag inga egna projekt, eftersom vi inte hittat nån hallmöbel att ta över platsen där det nu står ett sängbord som ska bli lekspis. 

Stress och ångest kan sammanfatta den här dagen.