Stolthet och kuratorbesök

publicerat i Livet;
Jag är ju osäker av naturen och har i princip ingen som helst tro på mig själv, så har det alltid varit. Det har dessutom blivit värre sen jag blev "vuxen" och skalade av det långa, svarta håret och den klädstil jag hade tidigare (varför vet jag inte). Så igår var en stor dag för mig. Jag var ju ner till Sundsvall för att träffa min kurator, jag körde alltså själv till centrala S-vall! Jag kände mig rätt stolt när jag parkerat och allt sjönk in. 

Det var skönt att träffa min kurator som jag tidigare gått hos regelbundet under tre år. Hon känner mig, kan min historia och henne litar jag på. Jag kände mig flera kilo lättare och nästan en decimeter längre när jag gick därifrån. Så himla skönt, hon hjälper mig att få perspektiv. Jag kan ärligt säga att utan henne och min klassföreståndare/mentor på gymnasiet så hade jag inte varit den person jag är idag. 

Jag tog sen räcern hemåt, återigen en liten tur genom Sundsvall. Jag var rätt dränerad på energi när jag kom hem kan jag säga. Men jag lyssnade på de två första stafettsträckorna i bilen och såg de två avslutande sen jag kommit hem. Sen blev det en tupplur. 

Jag hade en bra dag på det stora hela, jag klarade av det som varit så ångestfyllt. Nu är det bara birsta kvar, det är ännu mer ångestfyllt kan jag meddela. 

Idag är det hemmadag, mannen ska göra klart golvet och jag ska pyssla på lite grann med allt möjligt. Sen så är det ju skidåkning såklart. Imorgon är det dock det "stora" loppet, herrarnas 5 mil med min favorit på startlinjen. 

Lite bilvård

publicerat i Livet;
Jag ska iväg och träffa min kurator imorgon och då behövde räcern tankas, så ikväll efter pannkaksmiddagen så åkte jag och mannen iväg för att ge räcern lite kärlek. Tankning på Volvo och sen så fick räcern faktiskt en dusch också (alltså ett besök i biltvätten). Nu är han ompysslad och fulltankad så vi ska nog klara av morgondagens äventyr utan problem. 

Det blev varken pyssel eller ett bad efter att vi pysslat om räcern så parkerade jag mig i soffan och sen blev det en dusch bara. Jag är lite trött och har ont i ryggen, naprapaten kan ju inte mörbulta mig på samma sätt som vanligt nu längre. Ligga på mage är inte direkt ett alternativ just nu... 

Förresten, innan helgen är slut så ska nu få se en bild på vårt fina gästrum. Mannen är så gott som klar med golvet nu och sen är det ju bara golvsocklar och dörrfoder som ska dit. Det ska vi nog lyckas med innan söndagkväll. Det blir så himla fint! 

Det går undan i svängarna

publicerat i Livet;
Imorse när jag satt och åt frukost med mannen så ringde min telefon, lätt förvånad svarade jag och det var från bemanningen. Vips hade jag ett jobbpass inbokat och snabbt som ögat klädde jag på mig och gjorde mig klar, jag hade ungefär 40 minuter på mig innan passet började och det tar 30 minuter att köra till jobbet. Hann jag? Självklart. Körde lagligt hela vägen också, kom innanför dörren 08.01 och jag börjar 08.00. Är man bra eller bra? 

Alltså sitter jag på jobbet nu och har två och en halv timme kvar att jobba innan jag tar räcern hemåt igen. Skönt ändå att få ett pass, det händer inte så ofta så jag tackade och tog emot när bemanningen ringde. Några extra kronor är ju alltid välkommet. 

Ikväll ska mannen fortsätta med golvläggandet och vad jag ska hitta på är oklart. Kanske att jag börjar slipa skåpet som ska få en makeover, eller så fortsätter jag med min virkning. Eller så skippar jag allt vad pyssel och fix heter och lägger mig i badet. Vi får se helt enkelt, jag kan ju virka på jobbet nu när vi har det lugnt. 

Puss