Hiss? Det behövs inte.

publicerat i Livet;

dsc01142 (MMS)

Jag bara måste visa er den här bilden på min M. Vi var ju så föreläsning förra veckan, och det var många rullar där och alltså kö till hissen när det var slut. M orkade inte vänta så vi tog helt enkelt trapporna ner istället. Vi tog förresten trappan på Ikea häromdagen också vilket resulterade i hysterisk personal som trodde att han skulle ramla.

Första dagen avklarad

publicerat i Livet;
Nu är jag hemma efter första dagen på nya jobbet, mycket nya intryck och mycket att ta in. Men det känns bra än så länge. Imorgon är det dags igen, sovmorgon får vi också precis som idag. Skönt att få börja nio så här på introdagarna. Sen när det är dags för att börja jobba på riktigt så börjar vi klockan åtta, men det funkar lika bra det med. Jag är ju van att börja sju från när jag jobbade på sjukhuset.

Nu ska jag umgås med världens finaste M resten av kvällen. Imorgon pyser vi till Ö-vik för att kolla på hockey, underbart! Även om det innebär att jag missar nästan tre timmar på jobbet, men det är bara medlyssning jag missar så det ska nog gå bra.


Puss

logga

Härnta, sweet Härnta.

publicerat i Livet;
Nu är jag tillbaka i Härnösand (Härnta) och i lägenheten i centrum där M bor och där även jag ska "bo" ett tag framöver är det tänkt. Nix, vi är inte tillsammans igen (tyvärr), det är för att jag ska få känna mig för med jobbet innan jag drar på mig en egen lägenhet här.

Har kutat omkring på Birsta idag med världens bästa extramamma C. Jag kom hem med två par nya skor...bilder kommer senare, och två par vantar som C tyckte att jag skulle ha och helt enkelt köpte åt mig. Vantarna alltså, skorna köpte jag själv.

Nu sitter jag och inväntar att M ska komma hem från jobbet så jag vet vad vi ska äta idag. Sen ska jag ta en prommis hade jag tänkt. Och sova tidigt...för imorgon börjar min introutbildning på jobbet så då är det bra att vara utvilad har jag hört. Dessutom hade jag tänkt duscha innan jobbet imorgon och hinna blåsa håret så man inte ser ut som Plupp första dagen.

M får gärna ta och visa sitt söta lilla nylle här hemma snart för jag är hungrig så det skriker om det. Har bara ätit frukost idag... Åh, nu kom han så jag ska sluta.


Puss

logga