Lite fakta om mig.

publicerat i Livet;
TRE NAMN DU GÅR UNDER

Johanna
Hanna
Jossan

TRE SAKER SOM SKRÄMMER DIG

Stora spindlar
Höga höjder
Svampbob Fyrkant

TRE SAKER DU HAR PÅ DIG

Tröja
Strumpbyxor
Kjol

TRE SANNINGAR

Jag saknar att bo i Bästloning (Västloning)
Min största svaghet är choklad
Jag har en enorm chrush på Ami James

TRE SAKER JAG VERKLIGEN VILL HA

En Grand Danios
A på en tenta
En resa till morbror i Israel.

Humankind...

publicerat i Livet;
Ja,ibland blir man bra brydd på hur människor funkar. Ingen nämnd och ingen glömd. Människor i största allmänhet upphör aldrig att förvåna mig.
Att man kan vara så förbannat dum och ego-centrerad som vissa kan är för mig ett mirakel. Men vardagen får ju variation tack vare dessa människor i alla fall.

I  morgon är då dags att tenta... jag har praktiskt taget redan anmält mig till omtentan. Den här kommer jag aldrig klara. Inte en stavelse har fastnat i skallen på mig.

Stort tack till Jocke som fick mig att skratta gott idag.

Näe,nu ska jag göra ett sista ryck inför helvetesprovet imorgon.

Puss
och en extra till just dig.  

Tråk

publicerat i Livet;
Mmm...precis så kan man sammanfatta hur det är just nu. Uttråkad till tusen och borde plugga. Men det är också tråkigt. Men idag pluggade iaf jag och Liza ett tag innan vi gav upp och gick på stan. Liza shoppade snygga örhängen på Pleasure när vi ändå var dit för att dricka kaffe med Ina.

Ikväll har jag mest bara suttit vid datorn och sett dum ut. Lyssnat på massa nostalgimusik på youtube och pratat en massa strunt med Veronika. Men nu är det snart dags att sova. Ska jobba imorgon. 7-15 på Alnö. På torsdag är det det dags för anställningsintervju och sen skulle nog Roger bjuda på middag. Kanon det.

Näe... ska titta lite på tv och sen försöka sova.

Puss