Nu kanske det vänder?

publicerat i Livet;
Jag har haft ytterligare en fullspäckad dag idag, men det får gärna vara såna då och då för min del. Fast då vill jag gärna känna mig bättre som person än vad jag gjorde idag. Men, men... man får sällan som man vill. 

Jag var på ytterligare en intervju idag och det kändes bra men ändå lite oseriöst bitvis. Trist men sant. Fick mail om inskolning/prova på för det jobb jag var på intervju för igår så det känns bra att de vill ha mig som vikarie om det funkar med inskolningen. Har jag tur kanske jag kan välja och vraka utifrån vilka som erbjuder bäst lön. 

Efter intervjun så åkte jag med mannen in till stan på hans jobb eftersom han skulle jobba in den tiden han var borta för att skjutsa mig. Jag passade på att plugga lite teori och har nu äntligen klarat fas A. Så nu kanske nåt har fastnat och det går framåt. 

När mannen jobbat klart blev det lunch på stan och en kopp kaffe:  

Perfekt att värma frusna tassar på. 

Blev lite småshopping också, dock inga kläder eftersom jag satt köpstopp för det (för mig). Däremot blev det en vas och två muggar, min största last här i livet. Men rent tekniskt sett så har jag ju fått det, presentkort från mannens kusiner. 

Nu är det vila som gäller, ikväll blir det ett besök i lilla K för lite korvgrillning och sånt istället för majbrasa. Hoppas på att det inte blir för kallt bara, för då stannar jag hemma under en filt. 


Puss 

Ny dag, ny intervju

publicerat i Livet;
Med ett humör strax under botten igår kväll och en ännu sämre självkänsla så var det svårt att slappna av och somna igår, tyvärr. Sov dock hela natten när jag väl somnat, tack och lov. 

Självkänslan är kvar en bra bit under skosulorna, känns inte så upplyftande inför dagens intervju men det får gå ändå. Mannen i mitt liv, den underbara karln skjutsar mig till intervjun så jag slipper drälla runt i den lilla byhålan i fyra timmar. 

Jag ska hoppa in i duschen nu så jag kanske kan se respektabel ut även om min självkänsla säger att jag inte kan dölja att jag inte är värd jobbet. 

Ko-tyg

publicerat i Livet;
Jag har beställt komönstrat, lite ludet tyg och jag tycker att det kan komma nu så jag kan sy kuddöverdragen. Det är det enda jag kan påverka till vårt sovrum just nu. Sen ska det ju köpas en byrå och en garderob ska platsbyggas, det är dock min handyman som ska bygga den. Men först måste förvaringskistan bli klar eftersom den är ett testprojekt. 

Det rycker i hela mig att få klart nåt rum, om vi nu nånsin blir det. Det lär ta några år i alla fall eftersom budgeten är begränsad. Jag vill dock bidra på de vis jag kan. Okej, nu är det väl bara jag som envisas med att vilja ha kofläckiga kuddar för att matcha koskinnet på golvet men ändå. Mannen har nog lika gärna kvar de röda kuddarna vi har nu (prydnadskuddar alltså). 

Jag har ju mycket tid att tänka på inredning och snöar in på ett rum i taget, antagligen för att jag vill bli "klar" nånstans. Hur som helst, jag älskar vårt hus och att inreda det är hur kul som helst. 

Nu väntar jag på tåget tillbaka till stan för att sedan bosätta mig på körskolan fram till 17.30. Då först åker jag hem, så jag misstänker att jag kommer fuska rejält med dieten idag, kan behöva sockerkickar när jag ska plugga. Dessutom fick det bli en macka till lunch för en stund sedan. Jag måste skärpa mig, det här håller inte. Ingen morgonrunda blev det heller, blir nog ingen imorgon heller eftersom jag ska iväg då med. Så på torsdag och fredag måste jag ösa på lite. 

Puss