Hallå energin?

publicerat i Livet;
Jag satte ju fart redan när mannen åkte till jobbet imorse så jag har hunnit med en hel del städning och tvätt. Så nu är det snyggt och prydligt och vi har rena kläder att ha på oss. 

Jag har haft besök också, pappas kusiner Karin och Ingrid + plus min tremänning Evvelojna har varit hit på husesyn och fika (jättesmarrig kaka förresten Karin). Robert kom hem och åt lunch hemma och fick alltså även han träffa damerna, och fick sig en bit kaka. 

Min plan var att jag skulle ta itu med klänningen jag påbörjat men all energi bara rann av mig. Kanske borde få i mig en kopp kaffe till, eller ta en liten powernap. För vill jag bli klar med klänningen innan det är dags för kalas nästa helg så gäller det att jag sätter fart. Så får det bli, en powernap och sedan sy. 


Puss 

Effektiv morgon

publicerat i Livet;
Jag hade ju sen innan bestämt att denna dag skulle ägnas åt städ och tvätt, men eftersom jag får besök idag så vill jag ju ha det avklarat redan innan de dyker upp. Det innebär att jag satte igång redan när mannen åkte till jobbet. Attackstädning kallar jag det. 

Fy vad eftersatt allt har blivit när jag jobbat så otroligt intensivt. Tur jag är effektiv när jag väl sätter den sidan till. Så nu har jag inte tid med det här, jag måste skutta in i duschen. 

Puss

Älskade, underbara AC

publicerat i Livet;
Det har varit varmt idag med, fuktig värme om man frågar mig. Slottet var inget undantag. Dessutom har jag ju tusen projekt på gång så jag pysslade lite grann med dem när jag kom hem från jobbet. Det blir mer imorgon innan det blir för varmt här inne. 

Här i sovrummet är det dock svalt och skönt tack vare ac:en. Det är en glädje att kunna gå in hit och svalka ner sig lite. Och skönt att man faktiskt kan sova med täcke, vilket jag måste göra. Eller måste är väl fel ord, men jag behöver täcke för att kunna somna. Inte nödvändigtvis på hela mig, men i alla fall delvis. 

Dags att sova nu, imorgon får jag lite besök av några släktingar. 


Puss