Tentaångest deluxe

publicerat i Livet;
Imorgon är det dags för att göra omtenta i etik, känns inte riktigt som om jag kommer klara den. Men jag ska försöka iaf och det är väl det som räknas antar jag.

I övrigt så har mitt handfat pajat, det bara la av när en flaska ansiktsrengöring ramlade ner. Skumt, men inte alls roligt. Men,men... eftersom jag råkar ha världens bästa hyresvärdar så har de lovat (eller Ove snarare) att byta ut det i helgen när jag är hemma i västra och blir lite firad i förtid av pappa och Ante och kanske hans familj, det återstår att se.

Ja,ja... nu ska jag ta och panikpacka och panikläsa lite innan det är dags att slå igen de ljusblå för idag och dejta kudden.

Puss då

Home sweet home

publicerat i Livet;
Efter min ockupation av Frösön så hann jag vara hemma i ett och ett halvt dygn innan det var dags att bege sig iväg igen.
När jag var hemma det där ett och ett halva dygnet så umgicks jag med min nya "kombo", ja min inneboende Nette som just nu ockuperar mitt vardagsrum. Men det får hon så gärna göra.

I helgen har varit hunnit med en hel del, i fredags var jag på skolan en sväng med Jenny. Sen in på stan för en fika med Johnny och Sara, ja Jenny var också med för den delen. En snabbrunda inne på In hanns också med innan jag tog bussen till Fränsta för att vara hundvakt hos L-G. Så fredagskvällen tillbringades i en soffa i Byn tillsammans med Micko och Zita, två underbara norrbottesspetsar.

Lördagen var jag också hos dem, halva dan. Hann med en minst sagt intressant promenad då jag bestämde mig för att gå med båda två samtidigt. När L-G kommit hem så skjutsade han mig till pappa där jag genast svidade om till myskläder och la mig i soffan och somnade ganska omgående. Mitt i en mening enligt pappa.

När Ante slutat jobba och varit hem en sväng så kom även han ner till pappsen och umgicks med oss. Sen kom jag på att jag nog ville sova hos Ante så vi åkte dit. Pappa var med en sväng han med, vi satt och spelade kort och surrade. Pappsen och jag drack varsin folköl. Party,party :P

Idag så sov både jag och Ante lääänge. Riktigt skönt. Sen låg vi och kollade på tv säkert en timme innan vi klev upp och  fikade lite. Vi tre så kom vi på att vi kanske skulle ta och äta innan jag skulle åka hem och han på jobbet. Skutt in i bilen och ner till Fränsta på Vagabondo. Ante, mitt hjärta bjöd på mat. Pappsen kom en sväng han med och var lite social.

Sen var det raka vägen upp till Ånge. Jag knatade in på Konsum och köpte en Ramlösa och en trisslott. Sen gick jag till allra bästaste vännen nånsin, Joel. Satt och surrade med honom innan det var dags att gå ner på station och möta Nette och sen ta tåget hit.  Nu är vi dock hemma, både jag och min kombo.
Imorgon är det dags för nya tag.

Oj vad långt det blev. Ja,ja... det får ni stå ut med.

Puss då

Ockupation av Frösön

publicerat i Livet;
Som titeln antyder så har jag ockuperat Frösön... ja, inte hela ön då förstås utan bara en madrass och en liten del av en kökbord i en lägenhet här. För att vara väldigt noga, Emmas lägenhet.

Anledningen till min ockupation är att jag råkar ha innedagar på campus här uppe. Och jag känner inte för att pendla... dels p.g.a kostnaden och dels p.g.a att jag då måste kliva upp stax innan jag somnat för att komma mig i väg i tid. Det känns inte allt för lockande måste jag erkänna. Plus att jag nu får spendera lite tid med Ems, alltid uppskattat. Från min sida iaf.

Imorgon är det som sagt skola igen... hoppas på en givande dag. Eftermiddagen i dag var kanon, guldstjärna till Bodil! Men resan hit upp imorse var ingen höjdare... skulle åka tåg från Ante i Erikslund.... jo då tåget kom, i tid också. Men vi fick stå i Ånge ett tag... sen åkte vi vidare.... kanske en mil högst. Sen var det stopp.... fick stå där ett tag och sen backa tillbaka till Ånge för att få byta till buss. Bussen åkte från Ånge 07.45, tåget skulle ha  varit framme i Östersund 07.40.

Jag var framme på campus 09.40, bara två timmar sent... jippie. Väntade till 10.00 rasten och gick sedan till föreläsningen. Sen flöt dagen på helt okej faktiskt.

Lyckades faktiskt hitta både rätt buss och rätt hållplats när jag skulle hit ut till Ems, guldstjärna till mig.

Näe, nu ska jag nog ta och dejta madrassen så jag kommer mig iväg till skolan imorgon. Sen väntar hemfärd. Tack och lov med Liza i bil.

Puss då.