Fokus Myrman, fokus!

publicerat i Livet;
Idag vill hjärnan bara sväva iväg ifrån allt som är viktigt. Men det blir väl så ibland antar jag... synd bara att det är så ofta för min del. 
 
Har i alla fall fått lite gjort och än är inte dagen slut. Jag har pluggat lite, varit på äventyr i lilla grannstaden, stört mannen på jobbet och nu sitter jag med en teoribok i knät igen. Plus att jag hunnit äta lite lunch också. Här blir jag sittande tills de stänger för att sedan gå och handla lite innan jag åker med mannen hem. 
På onsdag blir det i alla fall hemmafruarbete för hela slanten, plus en långpromenad. Nu jädrar måste det bli skärpning på fröken Myrman. Jag har unnat mig alldeles för mycket efter min sjukdomsperiod så nu måste jag ta i med hårdhandskarna eftersom jag bestämt mig för att 30 är mitt år. Året som jag ska vara mitt allra bästa jag, på alla sätt och vis. Så egentligen borde jag kanske skaffa mig en samtalskontakt också, men det skippar jag tills vidare. För inget av mina problem kan lösas av en samtalskontakt. 
 
Puss 

Då startar vi den här veckan

publicerat i Livet;
Ny vecka och en rätt fullspäckad sådan för min del. Idag är det anställningsintervju som gäller, plus en hel del teoriplugg såklart. Fick ytterligare lite motivation igår så jag ska klara det. Då hoppas jag bara att det som motiverade mig igår finns kvar sen. 

Imorgon blir det plugg igen och lite hemmafrusysslor, jag ligger lite efter med en hel del som det känns. Speciellt operation gästrum. Ska det bli klart innan sommaren med tapeter och allt så måste det sättas igång ordentligt nu. Plus att det ska planteras lite frön och sånt.

Onsdag är ännu obokad så då ska jag promenera, fixa hemma och lite sånt. Fredag är också tom i kalendern just nu så den kommer jag fylla på samma sätt som onsdagen. Torsdag är det läkarbesök för allergin och förhoppningsvis en allergispruta så jag får må bra i sommar. 

Jag har mycket att stå i och mycket som jag måste hinna med innan nästa veckas operation. Speciellt eftersom jag inte vet hur jag kommer att må efteråt. Det är alltså lika bra att köra på till 110% den här veckan. Tänkte hinna med ett par kör-pass med mannen i mitt liv också. För nu är jag taggad till tänderna, just för att jag fick lite extra motivation av mannen igår. 

Nu ska jag snart gå och sätta mig på körskolan och läsa lite teori innan jag tar tåget iväg mot anställningsintervjun.


Puss 

Den sedvanliga tristessen

publicerat i Livet;
Jag blir alltid extra uttråkad på helgerna, idag är inget undantag tyvärr. Dessutom har all lust att göra något försvunnit, jag vill bara ligga här i soffan tills jag känner igen mig själv igen. 

Många tankar som snurrar i skallen och inget jag har eller kan ta kontroll över. Vilket gör det ännu jobbigare. Hade jag haft kontrollen eller kunnat ta så hade det ju legat i mina händer, men nu är det inte så. Hur gärna jag än vill. 

Det blev inget besök hos momma, sambon tycker att det är tungt att besöka henne eftersom hon inte är sitt gamla jag längre. Självklart kan jag förstå det, jag såg min farfar sluta vara sig själv när han blev äldre och skruttigare. Min farmor var rätt skruttig större delen av min uppväxt så där har jag svårt att minnas hennes "vanliga" jag.   

Puss