Fast anställd!

publicerat i Livet;
Jag kan knappt fatta det själv, men idag skrev jag på anställningsavtalet som visar att jag är tillsvidare anställd på mitt jobb! Vid 34 års ålder har jag nu mitt livs första fasta anställning! Som min chef sa redan för ett år sedan "Johanna, ja hon blir ju kvar till pension". Vet inte om det blir så, men nu har jag min anställning i alla fall. 

Jag ska lånas ut till en annan avdelning efter sommaren men annars så har jag ju mitt arbetslag nu. Oklart om jag kommer stanna där "forever", men jag vet vart jag hör hemma. 

All work no play?

publicerat i Livet;
Spenderar midsommarhelgen på jobbet, andra året i rad. Men det gör inte så mycket, för nu vet jag att jag är ledig nästa midsommar. Det ligger så i schemat, man jobbar inte två midsomrar i rad, inte heller två jular i rad tror jag. Hur som helst så är ju vädret en katastrof så det gör inte så mycket att jag spenderar helgen inomhus och tjänar pengar. 

(null)

Hade i alla fall blomsterkrans i håret idag. Eller, i alla fall på väg till jobbet och sen när jag kom hem till skrutt. Att ha den när jag jobbade var inte aktuellt. Men lite ville jag piffa till mig. 

Snart dags att dejta kudden, alltså krypa ner bredvid skruttungen som med största sannolikhet tar upp all plats. Det är en gåta förresten, hur kan skrutt ta upp en hel dubbelsäng? 

Back to normal

publicerat i Livet;
Sen i måndags är jag åter på jobbet, på min egen fasta tjänst. I mitt eget arbetslag (dock inte samma som jag varit i förut, har tjänst på annat ställe). Det känns fantastiskt att vara tillbaka i "verkligheten" igen. Nu kanske man kan få ordning på rutiner och sånt igen. Okej, antagligen inte innan semestern men ändå. 

Efter semestern så ska jag verkligen satsa på mig själv, jag ska se till att hitta tid till träning och ta hand om mig själv lite mer än vad jag har gjort. En del i den planen är att köpa en ny cykel, för den jag har är rätt gammal och inte direkt nåt toppskick längre. Jag fick den av pappa när jag var 12, så det var ett tag sen. Funderar lite på om en elcykel vore nåt, jag får se. Tanken är att jag ska kunna cykla till jobbet i alla fall.