Jobbhelgen över

publicerat i Livet;
Efter två dagar med 12 timmars arbetsdagar så är det väldigt skönt att landa hemma i soffan i mina Star Wars-mjukisar och nåt att tugga på.

Nu väntar två lediga/vabbiga dagar med min stora lilla älskling innan nästa jobbvecka drar igång. 

Tur att jag älskar mitt jobb. 

Jobbhelg

publicerat i Livet;
Inläggen lyser med sin frånvaro, men så blir det när man jobbar 7-19 och inte har möjlighet att komma åt telefonen förrän man stämplat ut. Visst, jag har lunchrast men det är så omständigt att gå ut och hämta telefonen för en liten stund. 

Ja, ja... hemma på slottet nu sen ett par timmar. Har unnat mig lite gotta (chips med smak av parmesan) och har umgåtts med karln. Skrutt sov redan när jag kom hem. 

Nu dags för sängen, ett likadant pass väntar imorgon. Jag kan inte påstå att jag sitter still på mitt.jobb i alla fall, det är viss skillnad från mitt gamla jobb. Visst ja, jag ska se om jag kan gästspela där på nyår. Bättre OB där, hehe. 

Fredag med min stjärna

publicerat i Livet;
Vab idag också med lillskrutt, prickarna börjar så smått ge med sig nu och matlusten har återvänt. Så skönt. 

Idag har vi haft en riktig mysdag, hon har mest velat sitta i famnen och läsa böcker eller bara pilla med nån leksak. Men visst finns det spring i småbenen även såna dagar så vi har sprungit och jagat varandra här inne, klättrat i trappan och på eftermiddagen så gick vi ut en sväng. 

Läsa böcker i min biologiska farfars gamla fåtölj. 


Vattenpölar är grejer det! 

Nu sover lillhjärtat, jag har parkerat under en filt och mumsar ostkrokar och dricker cola zero. Imorgon kickar jag igång min jobbhelg.