Sista september

publicerat i Livet;

Ja, imorgon är det första oktober och då är det bara att inse att sommarens värme är väldigt långt bakom oss. Jag älskar faktiskt hösten med alla vackra färger och att det blir mörkt på kvällarna. Men kylan kan jag skippa.

Idag ska jag i alla fall plocka undan sommarskorna och lite av sommarkläderna och dessutom hämta ner min vinterjacka "light" från förrådet på vinden. Jag vill egentligen inte ta fram den redan så den ska faktiskt bara få hänga i hallen ett tag utan att jag använder den. Men sandalerna ska väck, tillsammans med ett par tygskor.

I övrigt tänker jag bara ha en slappardag idag, imorgon drar jag igång en ny arbetsvecka med flera kvällspass. Vilket innebär att jag kommer sova hos lillebror 2 nätter och alltså inte kommer hinna med så mycket här hemma. Tack och lov så ska M vara kattvakt när jag är borta.

Hur mycket tid jag får med min fina den kommande veckan är oklart, men jag hoppas på lite grann i alla fall även fast jag har ett ganska fullt schema. Fin är prioriterad om möjligt.

Nu ska jag vara lite tjejig och lägga ansiktsmask och måla naglarna.


Puss

Snart måndag igen...

publicerat i Livet;

Helgerna går verkligen fort, lite för fort ibland. Även om jag verkligen gillar mitt jobb så börjar längta till min semester nu. Att kanske kunna ställa om kroppen lite och faktiskt kunna sova länge.

Hur som helst... helgen började riktigt bra igår efter jobbet. Sprang på min underbara vän Miss Ludde direkt när jag kom från jobbet och hade alltså sällskap av henne när jag väntade på bussen. Sen hem och utfodra djuret (Juni) och gosa lite med henne innan min fina kom och hämtade mig för middag och sedan fredagsmys hos hans föräldrar som dock var bortresta. Hur som helst var det ett underbart sätt att inleda helgen på.

Vaknade tidigt imorse i byn hos min finas päron och låg kvar i sängen länge och bara var. Sen blev det frukost som fin gjorde i ordning och serverade, lyx tror jag det kallas.


Mitt på dagen var det dags att bege sig hemåt igen och sedan vidare mot birsta (efter byte av sällskap). M och jag gav oss iväg och efter nån timme på birsta blev det ett besök hos pappsen i vackra västra.

Nu är jag hemma och ska snart sova, jag är faktiskt riktigt trött.


Bilden jag bjussar på idag är utsikten från min finas päron.Puss

Hoppsan hejsan, redan torsdag

publicerat i Livet;

Ibland hinner jag verkligen inte med mig själv. Det är ju redan torsdag ju. Det innebär att det är fredag imorgon och sen är det helg! På lördag kan det eventuellt bli en sväng till Birsta, jag har inte bestämt mig än. Blir det inte av tänker jag bara mysa på hemmavid, eventuellt hälsa på fd jobbarkompisen Sonja.

Jag skulle ju ha varit på hudvårdsparty ikväll men det blev inte så. 90 % av de som skulle vara med är nämligen sjuka så vi får ta det en annan gång. Jag stannade dock kvar i Sundsvall ändå, vilket innebär att jag ligger i brorsans soffa och mår gott. Men snart är det faktiskt dags att slå igen de blå för att vara pigg och alert sista arbetsdagen för den här veckan.

Sen får vi se vad fredagskvällen bjuder på, det kan bli utflykt imorgon istället eftersom det dåliga vädret satte stopp för det igår.


Puss