Knubbisbrallor - check

publicerat i Livet;
Hämtade ut mina mammabyxor idag, jag har beställt ett par i hängseljeans modell (mannen som bestämde). De passade faktiskt och det kändes ändå lite som jag. Det är ju största bekymret när det gäller mammakläder som jag sagt tidigare. Man kanske skulle ta och utnyttja storebrors sambo lite, hon är ju sömmerska. 

Vi har haft en lugn dag idag, det behövdes kan jag meddela. Fortfarande ont i magen men nu är jag inte lika nojig som igår. Vi har i alla fall varit in till stan och fikat lite. Passade på att besöka favoritbutiken Behändigt också och köpte en förvaringskorg jag tänkte ha i gästrummet. Besökte även en loppis på hemvägen men det blev inga fynd. 

Lite vila (okej, en tupplur) i soffan när vi kommit hem och sen blev det tacos. Tanken var ju att vi skulle ätit det igår men det blev ju inte så. 

Ring så spelar vi

publicerat i Livet;
Som äkta pensionärer så lyssnar vi på ring så spelar vi nu på morgonen. Eller jag lyssnar i alla fall, oklart om mannen är vaken. 

Det känns bra att få vakna hemma på slottet och att jag slapp läggas in igår. Var inte så sugen på det, men hade nog inte satt mig på tvären om läkaren sagt åt mig att det var bäst. Men nu har jag sovit gott här hemma med mannen intill mig, precis som det ska vara. 

Mår lite bättre idag, tror jag. Har inte klivit upp än, men ska väl snart göra det. Synd bara att det är så mysigt under täcket.... Jag älskar verkligen vårt sovrum och att gosa ner mig under täcket, men här kan jag ju inte ligga hela dagen. Det är ju loppishelg! 

Fredag

publicerat i Livet;
Idag har jag haft ont magen precis hela dagen, lite nojig blir man ju. Försökte vila bort det men inte då... Till slut så fick jag kapitulera och kontakta 1177, efter viss påtryckning av mannen ska jag villigt erkänna. De tyckte att jag skulle åka på vårdcentralen. 

Dit åkte vi, fick bara träffa en sköterska som tyckte att jag skulle komma tillbaka efter klockan 19, alternativet var att åka till sjukhuset. Klockan var inte ens 17 så vi åkte mot sjukhuset. Min tanke var väl att det skulle gå ganska fort och att vi skulle vara hemma igen senast 20, fel av mig. Vi kom ganska nyligen hem. 

Det togs en massa prover och det lyssnades på Ärtan. Allt såg bra ut och trots hot om inläggning så fick vi åka hem. Skönt! Dock med order om att komma tillbaka bums om jag fick mer ont, feber eller nåt. Underbar personal var det i alla fall på förlossningen... eftersom jag passerat vecka 22 så är det nämligen dit jag ska vända mig. Nu hittar vi alltså dit också. Förresten, nån som vet om man får välja barnmorska när det är dags? Hon som tog prover på mig var toppen. 

Nåja, ingen fara med varken mig eller Mini så nu ska jag ta och krypa ner i sängen.