Måndag igen

publicerat i Livet;
Måndagen har passerat och nu är det bara lite soffhäng och nedvarvning kvar innan jag slår igen mina blå för idag. Den tråkiga känslan från igår sitter till viss del kvar, men ändå inte. Om ni förstår hur jag menar? 

Skrutt är lite snorig, vi misstänker dock att det är pollenrelaterat då hon inte har några andra symtom på förkylning. Hon sover i alla fall nu. 

Mannen och skrutt tog en promenad i förmiddags och kom hem med dessa: 

Mina favoritblommor. Så de står nu och doftar ljuvligt. Jag älskar verkligen liljekonvaljer. Den dagen (om den kommer) jag gifter mig vill jag ha liljekonvaljer i brudbuketten. 

Jag har fortsatt snickra på "min" spaljé på altanen på framsidan och gud så bra det blir. Det blir bättre än jag hade kunnat föreställa mig, tur att mannen är med på min plan. Idag gick det undan dessutom, sågade med mannens nya såg (nån stor grunka med motor, kommer inte ihåg vad den heter) och skruvade och vips, nästan klart. Jag mätte såklart och sånt också, med min nya tumstock med mitt namn på. Jag fick den i mors dags present. 

Vi har hunnit med ett besök på Kyrkis också, såklart. Det är ju måndag och då åker vi dit. Sen så har vi börjat planera för barnkalaset på lördag. 

Nu ska jag dricka lite vatten och sen googla barnvänliga boenden för eventuell semester. 

Mors dag

publicerat i Livet;
Det var mors dag igår, min andra. Förra året var vi kvar på BB på mors dag men i år var vi här hemma. 

Mors dag är en tung dag för mig, det här var min 18:e mors dag utan min mamma. Det är en dag förknippad med sorg och saknad. 

Igår var det alltså jag som skulle bli uppvaktad, att få känna mig uppskattad och älskad. Hur det blev med den saken, nja. Kan inte påstå att jag fick nån extra uppskattning eller kärlek. Så istället för att njuta så somnade jag ledsen. Som så många mors dag tidigare. 

Ett helt år!

publicerat i Livet;
Idag fyllde vår lilla mini ett helt år. Jag fattar inte vart det året tagit vägen.

Här är hon ett par timmar gammal


På halvårs dagen


Och idag

Älskade lilla unge! 

Vi har haft kalas idag, massa folk, massa presenter och en nöjd skrutt. Det serverades pannkakstårta till gästerna och födelsedagsbarnet fick en egen plättbakelse. Inget onödigt socker för någon alltså.

Tårtan 


Signes lilla plättbakelse. 

Nu sover födelsedagsbarnet och mannen och jag sitter på altanen och bara är. Tänk att vi varit föräldrar ett helt år. Och trots att vi haft det tungt med lite sömn, min ångest och allt sånt så står vi kvar här sida vid sida. Älskade Robert, tack för att du är min och tack för att du är världens bästa pappa till Signe.