Egentid är överskattat

publicerat i Livet;
I alla fall för mig, jag är ju ensam varje dag då mannen jobbar så att ha egentid från klockan sju imorse till nån gång sent på tisdagnatt känns rätt onödigt. Speciellt när mannen är i Prag, bor ensam på ett hotellrum med fyra meter i tak och dessutom har badkar. 

Jag har städat i köket, bytt plats på några fönsterlampor, hängt upp en ljuslykta. sopsorterar och varit iväg med panten. Nu kan mannen få komma hem, jag har haft nog med egentid. 

Självklart är det bra med egentid och att vara ifrån varandra ibland, men ofrivillig egentid gillar jag inte. Jag känner mig så ensam och alla tankar bara snurrar i huvudet som en torktumlare. Jag har tänt lite ljus och försöker få lite myskänsla trots ensamheten. Katten verkar förresten inte heller uppskatta att mannen i huset är borta, hon har ätit dåligt idag... lillskruttan. 


Tända ljus för myskänsla i tv-rummet 

Inredningshjärnan igång igen

publicerat i Livet;
Som ni vet så älskar jag att pyssla på här hemma med inredning och små detaljer, jag gillar att ändra lite då och då och piffa lite. Igår kväll så tände jag ljus lite överallt redan innan sväronen kom och sen när de gått så tände jag ännu fler och släkte alla lampor. Så himla mysigt med tända ljus nu när det är höst och faktiskt mörkt på kvällarna.  Idag när jag var på affär'n så kom jag hem med lite doftljus och ett jättefint ljusfat.
Det här ljusfatet från Ica: 
Jag ska nog köpa lite dekorgrus och lägga dit också, men det får bli en annan gång. Måste komma på vilken färg jag vill ha på det först. 
 
Har suttit och surfat lite inredning efter min middag (tacorester) och har hittat en hel del jag vill ha. 
 
Örngott från Ica home. Skulle göra sig utmärkt här hemma, antingen på en "prydnadskudde" eller som helt bäddset. 
 
Tekanna från Bloomingville, vi behöver faktiskt en ny eftersom vår förra (i glas) gick sönder. Dessutom är den här mer i min smak. 
 
 
Så otroligt snyggt! Skrivbord och stol från Ikea, jag bara måste ha dessa! Min gamla skänk efter farfar får ursäkta, jag vill ha det här skrivbordet. 
 
 
Det är väl vad jag hittat idag. Just nu hoppas jag på att göra några riktiga fynd i Stockholm nästa helg. Gamla stan är ett måste även några vintagebutiker och såklart outlet i Barkarby. Nån läsare i Stockholm som har några tips? 
 
Puss

Gräsänka

publicerat i Livet;
Klockan sex imorse så ringde klockan för att kliva upp och fixa frukost åt mannen. Klockan sju blev han nämligen upphämtad och är nu på väg till Arlanda för vidare färd till Prag. Lyxigt jobb som har höstens kick-off i Prag, jag är bara lite avundsjuk. Jag vill ju också åka dit. 

Nu är jag alltså gräsänka tills på tisdagnatt nån gång, undrar just vad jag ska hitta på. Fast helt ensam är jag ju inte, jag har ju Juni the cat som sällskap är hemma. Lilla prinsessan. 

Idag ska jag kanske ge mig ut på en liten roadtrip, bara för att. Eller så slappar jag hemma istället och får nåt gjort. Vi får se helt enkelt, klockan är ju inte så mycket. 

Puss