Shoppingnerven skriker!

publicerat i Livet;
Ja, det gör den utan tvekan. Jag vill shoppa... jag vill shoppa massor. Mycket nya vårkläder såklart. I år verkar det inte vara så mycket vidriga blommönster tack och lov.

Tänkte visa vad jag hittade nu när jag bara slösurfade lite grann:

från ginaUnderbar klänning från Gina Tricot

från hmSnörkängor från H&M, så j**la snygga!

från hmEn väska, såklart. Från H&M

från HMVärldens sötaste! Jag skyller allt på Grey´s där jag såg liknande skor häromdagen. Från H&M Ja, det är bara lite av det jag hittade nu under en snabb koll bara. Jag skulle verkligen vilja ha mer pengar, massa mer pengar. Ett jobb skulle ju inte vara helt fel. Så jag hoppas på ett bra besked imorgon eller på fredag.


Snart kommer älskade M förbi en sväng så jag ska väl ta och fixa nåt fika antar jag. Nog för att allt fikabröd är hos just M. Här finns det bara knäckebröd och lite bananer.


Puss

loggan

Onsdag kväll

publicerat i Livet;
Och jag är faktiskt hemma nu, klockan halv sex. Har varit hemma i ungefär 45 minuter. Har redan "vant" mig vid att komma hem vid 21 tiden, fast idag så började jag ju faktiskt klockan 13 och inte 17 som igår och i måndags. Hur som helst känns det nästan lyxigt att vara hemma redan nu.

M är hemma hos sig och tar igen sig efter ett skidpass på minst sagt dåligt underlag (enligt uppgift från M själv). Jag vet inte om jag ska ge mig på att halka iväg dit sen eller om jag blir kvar hemma. Antar förstås att min Junibebba vill att jag är hemma, inte för att hon är social för fem öre just nu. Hon går runt och gnäller men kommer inte i närheten så man har en chans att gosa med henne.

Nu ska jag slösurfa runt efter skor. Har insett de senaste dagarna att två av mina favoritskor tar in vatten. Surt som bara den. Men så blir det väl när man använder favoritskor tills de nästan går i småbitar.


Puss

loggan

Skottdagsfrieri?

publicerat i Livet;
Näe, även fast det enligt gammal tradition är den här dagen vi kvinnor får fria så tänker jag inte göra det. Jag är nog alldeles för gammaldags för att göra nåt sånt. Plus att jag inte är ett dugg säker på att jag skulle få ett ja av M. Så jag tänker verkligen inte fria. Och det tänker inte han heller för delen, så jag får nog gå hela livet som ogift.

Jag kommer att spendera ett par timmar på "jobbet". Jag skriver det inom " " eftersom jag inte är anställd än. Jag är där och utbildar mig och idag ska jag testa på verksamheten. Idag är det andra tider, jag börjar klockan 13 och det är sagt att jag ska vara där till 16. Sen får vi väl se om jag stannar kvar lite längre, det visar sig helt enkelt. Antar att det är samma tider imorgon, men det vet jag väl mer om ikväll. Sen på fredag ser det ut som att jag är ledig. Skönt!

På lördag kanske jag får lite besök nämligen, jag råkar fylla år då. Och får jag besök på lördag så tänkte jag bjussa på fika. Fikabröd har jag ju så det räcker och blir över, men jag vill i alla fall göra en tårta om jag får gäster. Så en tårta tänkte jag sno ihop på fredagkväll. På dagen är det fullt upp, lunch med bästa (två av dem) studiebrudarna och sen förmodligen fredagslyxfika med H också.

Sen i helgen tänker jag faktiskt bara slappa. Det är i alla fall planen. Förutom den stunden på lördagen när jag har gäster då. Annars blir det bara att mysa hemma i soffan och gärna under ett täcke. Självklart med M och Juni, om de vill.

Näe, nu har jag lite grejer att stå i innan jag ska iväg.


Puss

loggan