Datatrassel.

publicerat i Livet;
Ja,så kan man sammanfatta det. Jag kommer inte åt min hotmail och inte heller facebook.
Så störande att jag håller på att krevera. Men,men... förhoppningsvis kan storebror komma och hjälpa mig i veckan. Så här kan jag ju inte ha det länge till. Får ju nåt fel när jag inte kan kolla min mail. Har ju faktiskt beställt böcker som jag väntar på.

Idag (söndag) var jag alltså iväg och var barnvakt hos Carro och Erik när de flyttade. Trodde i min enfald att det bara var deras lilla Seb som jag skulle hålla koll på. Det visade sig att det var fel. Deras granne och kompis Jerry hjälpte till att flytta, vilket då innebar att även hans son skulle passas. Det gjorde ju att det blev lite jobbigare, men det funkade.

Efter att flytten var avklarad då bjöd Carro och Erik hela ligan på mat. Mums i magen efter att ha lekt hela dagen. Efter att maten var uppäten så var jag iväg till syster och Stefan och såklart Kevin. Deras hund Trond blev överlycklig över att jag kom och gosade lite med honom. Sötvovven.

Sen bar det då av hemåt. Skönt att komma hem till min lilla lya igen. Nu är det snart dags att sova. Imorgon ska jag tvätta och ha Bruce Lee marathon med mig själv. LIllebror ska kanske komma en sväng sen han slutat skolan, men betvivlar att han vill se på Bruce Lee med mig så jag tar det på dagen.

Näe,nu ska jag ta och dricka upp mitt thé och sedan sova.

Puss

Kommentera inlägget här :