Flitiga Hanna

publicerat i Livet;
Ja,nu känns det verkligen som jag kommit igång med allt. Vikten är på väg neråt, har redan tappat fem kilo, bara åtta kvar nu. Har jobb som jag trivs med och har kommit igång med alla uppgifter till skolan.

Igår vaknade jag av att telefonen ringde, det var chefen på psyk. hon ville att jag skulle komma och jobba. Självklart ville jag det. Så det blev till att skutta ur sängen och göra sig klar och sen bege sig till jobbet. Var lite småseg när jag kom dit, men det gick bra att jobba. Trivs jättebra där. Glömde dock mitt bankomat-kort hemma när jag stressade till bussen på morgonen, tack och lov för snälla kompisar. Liza kom och hämtade mig när jag slutade, hon skulle i vilket fall som helst åt det hållet en sväng.

Idag har jag tillbringat en hel del tid på skolan, har suttit med gruppen och pluggat som en tok. Men det gick bra och vi har fått riktigt mycket gjort vilket känns toppen eftersom arbetet inte behöver vara klart förrän 2:a maj. Men ju tidigare vi får det gjort dessto mer tid har vi på oss att tentaplugga. Vilket kommer behövas för mig.

Igår så hittade jag igen en av mina kusiner (den äldsta, hon blir 16 i höst) på ett community som jag är med på. Där fanns hennes msn så jag jublade och la till henne. Kul att ha kontakt med nån i släkten som är mer i min egen ålder än vad mormor är. Skulle dock vilja ha tag på Mika (min tremänning) har inte träffat honom sen -98 och det är lite tråkigt.

Näe,nu ska jag ta och laga lite mat. Hannas special-pastasås blir bra.

Puss

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ida:

Efternamn, ska byta till mammas :)

2:a kommentar, skriven , av My:

Låter bra att det går bra för dig iaf (: Hoppas du får en trevlig helg!

Kommentera inlägget här :