Lillberg

publicerat i Livet;
Ja,det ligger mitt ute i skogen för den som inte visste det (gissar på de flesta här) och här har jag varit sen i fredags.
Råkar vara katt och husvakt hemma hos Ante när han + familjen är på Teneriffa och njuter av sol,bad och värme. Här är det snarare mulet,snö och rätt kallt. Men,men... det ska ju vara vinter nu. Är ju jul snart.

I helgen har Jon varit och hälsat på från Sthlm (gammal kompis till pappa), så vi har varit ute och åkt en hel del och hälsat på lite folk. Han är så j**la rolig! Överväger att höra med honom om jag kan få bo hos honom i Sthlm när det är dags för praktik till våren. Får se hur jag gör.

Annars har det inte hänt så mycket i helgen, bakat pepparkakor som en tok har jag dock gjort. Tre plåtar igår och fyra till idag. Mums,med nybakta pepparkakor och mjölk.

Imorgon bär det dock av hemöver, måste hem till min lilla prins, ja Algot alltså. Och dessutom ska jag jobba på onsdag, tenta på torsdag och fixa ett par julklappar. Men på fredag återvänder jag hit för ytterligare en helg. Julbord med DHR nästa lördag, på självaste Lucia. Ea tyckte att jag skulle vara Lucia, men jag tror jag skippar det. Känner inte för att sjunga solo inför hela Björknäsgården.

Näe,nu ska jag gå och ta mig en dödskalle-pepparkaka.

Puss på.

Kommentera inlägget här :