Äntligen

publicerat i Livet;
Japp...nu är äntligen mitt hår helt svart igen efter att ha haft en hemsk utväxt ett bra tag så färgade jag om det nu ikväll. Nu ser jag ut som vanligt igen. Så skönt.

Har varit duktig och pluggat en massa ikväll också, ja pluggade faktiskt imorse innan jag gick in på stan också. Känns bra att plugget går bra nu. Men det känns fortfarande som att det inte kommer gå särskilt bra på tentan på fredag. Men det visar sig då.

Annars så händer det inte så mycket i mitt liv. Mest bara plugg faktiskt. Men på söndag är det dags att åka till Vemdalen och på måndag fyller jag år. På lördag så ska jag ha lite folk här eftersom jag inte är hemma när jag fyller år. Ska bara komma på vad jag ska bjuda på. Liza som ska komma är laktosintolerant men gillar inte tofulineglass. Ja,ja... jag får hitta på nåt. Om nån som läser här har några förslag så kom gärna med dem.

Karin, du kanske har några? Jag vet att du läser här :)

Nu ska jag ta en kopp thé och sen sova tror jag.

Puss  

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av My:

Kul att pluggandet går bra för dig (:

2:a kommentar, skriven , av Tant Karin:

Ok, om min laktosintoleranta kompis jobbar imorgon fredag, ska jag kolla med henne vad hon skulle vilja bli bjuden på....
Annars undrar jag, vad ska du göra i Vemdalen? Skidor? Jag har efter 30 år testat utförsåkning,igen, och YES vad kul det är!!!! Hade helt glömt att det är så sanslöst kul!!!

Kommentera inlägget här :