Halta Lotta

publicerat i Livet;
Det är minsann jag det... mitt knä håller som sagt på att säga upp sig så numer har jag två hjälpare... Blackie och Pinkie, det är ett par kryckor som jag fått låna av Ante mamma. Namnen kommer av att jag har satt "svettarmband" på handtagen, ett svart och ett rosa. Igår var jag,mina nya kompisar, pappa och Ante på Birsta... inte visste jag att det var så mycket teknik att lära sig när man går med kryckor... till en början var de bara i vägen, men nu har jag fått in tekniken och det går rätt bra. Oj, det var en lång mening... ja,ja.

Idag är knät dock lite bättre och jag har bestämt mig för att Blackie och Pinkie ska få stanna hemma när jag,Jenny,Liza och Johan ska på krogen ikväll. Känner inte riktigt för att ha med mig dem ut. Nån j*vel kan ju få för sig att knycka dem... då blir inte Tanten glad. Inte jag heller för den delen då jag kommer att ha användning av dem även framöver om inte knät bestämmer sig för att fortsätta sin tjänst som fungerande. (Och ja... jag ska kolla upp det om det inte blir bra snart)

Igår kväll tvingade jag med mig Ante på bio, han skulle i alla fall vara kvar i stan över natten för att följa med sin systers man till Hammarstrand idag. Så vi gick och såg Mamma Mia, gud vad jag skrattade. Vilken otroligt rolig film, visst den var sorglig också på sina ställen,men på det stora hela var den hur rolig som helst. Stellan Skarsgård i lila "glamrock-outfit" är det absolut roligaste jag nånsin har sett, jag skrattade så tårarna sprutade och jag inte fick nån luft. Tack och lov var det inte bara jag som tyckte att det var hysteriskt roligt. Hela salongen skrattade, till och med två karlar i 40-års åldern som suckat djupt när det bänkade sig med sina respektive damer och påpekade att det skulle bli en lååång kväll.

Näe,nu måste jag ta och städa undan det sista stöket innan folket kommer. Ska hinna med att göra mig snygg också... eller nja,försöka iaf.

Puss

Kommentera inlägget här :