Helg, men inte ledig.

publicerat i Livet;
Jag har jobbhelg den här helgen. Har jobbat kvällen idag och ska vara tillbaka på jobbet 07.00 imorgon, så det är väl dags att sova snart. Tänkte bara skutta in här en sväng först. Inte för att jag vet om nån läser men ändå.

Lugnt på jobbet idag, skönt med lite segt när det knappt händer nåt. Imorgon ska i alla fall jag och skötare P montera ett gäng stolar, bestämde han enväldigt nu ikväll. Men det är ju nåt att göra iaf. Måste väl göra nån nytta för lönen antar jag. Eller, jag gör nog en hel del nytta faktiskt. Fick det bekräftat i tisdags när jag träffade på en f.d patient som sken som en sol när den fick syn på mig. Då känns det bra, då vet man att man gjort nåt bra. Det tror jag att jag gör faktiskt... jag hoppas det.

Funderar på en resa till Göteborg i höst, och Vasa och Israel. Göteborg är nog billigast...och jag förstår vad C.R säger. Svårare i Vasa...även fast släkten där pratar svenska... de har nån skum dialekt. Och jag har inte varit där sen -98 och alltså inte hört dialekten sen dess. Men jag vill dit... hälsa på alla. Åka på gravarna, äta sockergrisar, njuta av lugnet i baracken (mormors stuga). Och fota de astuffa tapeterna i "mitt rum" i baracken.

Puss då

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av My:

Du görne säkert bra :) Och jag läser din blogg!

Kommentera inlägget här :