Just another friday

publicerat i Livet;
Och här sitter jag, i soffan under en filt. Som vanligt med andra ord. Kollar på Idol och stör mig på Rabih (eller hur det nu stavas) den här veckan som förra. Okej,killen kan sjunga...det säger jag inget om. Men jag gillar inte att vuxna karlar låter som små barn. Så enkelt är det. Men nu blir han kvar minst en vecka till... av nån oförklarlig anledning. Men,men..

Temat i Idol den här veckan är riktigt intressant, kul att se att Erik klarar även det här galant. Han är underbar den där killen. Ingen kan slå honom på fingrarna när det handlar om sång, så enkelt är det.

Annars då? Jo då,det knallar och går. Fortfarande tungt att se lillebror må så dåligt såklart. Men i övrigt är det riktigt bra. Har lite mycket plugg just nu, men så är det att plugga på universitetet. Ska ta itu med det imorgon... så där lagomt skoj på en lördag. Men jag ska ändå tvätta så jag blir hemma hela dagen. Idag har jag varit sällskapsdam på Pleasure då chef M är bortrest över helgen så höll jag "lillchef" I sällskap i nästan sex timmar. Jag är snäll vän jag.

Hann med att fika med Jenny också, hon har ju varit i Skåne ett tag så det var kul att uppdatera varandra om vad som händer och fötter.

Har köpt kakor idag, så kom och fika hos mig nån dag! Har faktiskt både kaffe och thé. Så det så.

M,hör gärna av dig. Jag saknar dig. Det tror jag du vet.

Puss

min logga

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emma:

nej Johanna, han kan INTE sjunga... Inte ofta iaf, och inte bra.. Okej emellanåt är det tonrätt men det låter likt förbannat fördjävligt!

Kommentera inlägget här :