Ett avslutat kapitel

publicerat i Livet;
Ja, nu är min tid som vikarierande mentalskötare över. Tråkigt men sant... okej, det är jag själv som avslutat det, men ändå. Jag har trivts otroligt bra på mitt jobb med både själva jobbet och med personalen och alla patienter men nu är det alltså över. Nu blir jag vikarierande boendehandledare istället, från och med 14:e maj närmare bestämt. Då går jag mitt första riktiga pass på det nya jobbet i Härnösand. Så idag blir det till att ringa på en lägenhet där så jag har någonstans att bo i sommar. Har hört att det är bra att ha ett boende och jag tänker då inte pendla med buss... vissa pass kommer jag ju börja 7 och den tiden tror jag bestämt inte att det går några bussar.

Tur man har spanat in en lägenhet som passar både mig och min ekonomi... och mitt transportmedel (fötterna eller cykel) med lagomt avstånd till både jobb och affärer. Så håll tummarna för att jag får den...okej?

Så jag ska jobba på som 17 hela sommaren och försöka ta körkort, spara pengar och bara njuta. Siktar på att åka till Cypern i höst också och hälsa på söta syssling C som är där och jobbar. Kolla in hos henne HÄR.

Näe, nu ska jag sätta igång med uppsatsskrivandet för idag.

Puss

logga

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie:

Jag håller tummarna stenhårt för dig! =)

2:a kommentar, skriven , av Tomas P:

Härnö, gud vad skoj! :) Hur mycket jobb blir det då, är det ett fast vik (hur man nu säger) eller är det sommar-grejs?



Lycka till med jobbet och ny lya då :)

Kommentera inlägget här :