Dag 28 - Det här saknar jag

publicerat i 30 inlägg 30 dagar;
Oj, det är nog rätt mycket jag saknar egentligen. Så här runt jul så saknar jag min barndoms jular hos mormor och morfar i Klabböle med hela familjen samlad. Mycket folk, mycket mat, traditioner och allt sånt. Jag gillar mina jular nu också, lugnt och skönt hemma hos pappa, men visst saknar jag de stora jularna vi hade när jag var liten. Sen om det är för att jag var liten (eller i alla fall yngre) eller för att vi var hela ligan då, det vet jag inte.

I övrigt saknar jag att ha en egen lägenhet (konstigt nog, jag som är så social) där jag kan ha mina saker och känna att det är mitt hem. Jag saknar också att bo i Loning, där jag bodde när jag var liten. Jag trivdes där... men jag skulle nog inte flytta tillbaka dit som det känns nu. Men det var perfekt att växa upp där.

Och allra mest självklart så saknar jag min mamma. Våra samtal när vi satt i varsitt soffhörn och pratade om allt vi skulle göra när jag och brorsan blev äldre, fjällvandra, åka på vinresa till Frankrike och allt sånt. Att ha mammas axel att gråta mot när livet är tungt, att få hennes råd. Att bara ha henne kvar, usch vad jag saknar min mamma.


Puss

min

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nette:

Ja jag vet,.tyvärr..

Kommentera inlägget här :