Skottdagsfrieri?

publicerat i Livet;
Näe, även fast det enligt gammal tradition är den här dagen vi kvinnor får fria så tänker jag inte göra det. Jag är nog alldeles för gammaldags för att göra nåt sånt. Plus att jag inte är ett dugg säker på att jag skulle få ett ja av M. Så jag tänker verkligen inte fria. Och det tänker inte han heller för delen, så jag får nog gå hela livet som ogift.

Jag kommer att spendera ett par timmar på "jobbet". Jag skriver det inom " " eftersom jag inte är anställd än. Jag är där och utbildar mig och idag ska jag testa på verksamheten. Idag är det andra tider, jag börjar klockan 13 och det är sagt att jag ska vara där till 16. Sen får vi väl se om jag stannar kvar lite längre, det visar sig helt enkelt. Antar att det är samma tider imorgon, men det vet jag väl mer om ikväll. Sen på fredag ser det ut som att jag är ledig. Skönt!

På lördag kanske jag får lite besök nämligen, jag råkar fylla år då. Och får jag besök på lördag så tänkte jag bjussa på fika. Fikabröd har jag ju så det räcker och blir över, men jag vill i alla fall göra en tårta om jag får gäster. Så en tårta tänkte jag sno ihop på fredagkväll. På dagen är det fullt upp, lunch med bästa (två av dem) studiebrudarna och sen förmodligen fredagslyxfika med H också.

Sen i helgen tänker jag faktiskt bara slappa. Det är i alla fall planen. Förutom den stunden på lördagen när jag har gäster då. Annars blir det bara att mysa hemma i soffan och gärna under ett täcke. Självklart med M och Juni, om de vill.

Näe, nu har jag lite grejer att stå i innan jag ska iväg.


Puss

loggan

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av My:

Helt rätt! :)

Kommentera inlägget här :