Kontorshäng

publicerat i Livet;
Idag hänger jag med M på hans kontor, mycket för att komma hemifrån lite grann plus att jag skulle bjussa på tårta här idag. En påse muffins fick de redan igår, men jag ville göra nåt mer också såklart.

Nu ska jag dessutom ta och googla lite recept på tårtor eller bakelser som jag kan göra åt M's "kollega" som är laktosintolerant. Så då har jag nåt att göra en annan dag också. Dessutom så kan det vara bra att kunna sådana recept i alla fall, min kompis L är också intolerant och nån gång vill man ju kanske bjuda henne på något gott. Jag tycker faktiskt att det är roligare att baka och bjuda än att baka och äta upp det själv. Det var likadant med alla tryfflar jag gjorde innan jul.

Förresten är jag likadan med presenter, jag tycker att det är roligare att ge bort än att få själv faktiskt. Det bästa jag vet är att se folks miner när de öppnar presenter jag har köpt. Brorsan säger att jag är den enda som kommer på så "knäppa" presenter, men jag tror inte han klagar i alla fall. Bara att det inte är någon annan som kommer på samma saker som jag, jag har väldigt stor fantasi när det gäller presenter. Och allt annat också för den delen.

Nu ska jag förutom att googla recept även ta och skriva världens bästa jobbansökan. För jag har hittat ett jobb jag verkligen, verkligen vill ha. M ska få hjälpa mig och läsa min ansökan innan jag mailar iväg den.

Puss

loggan

Kommentera inlägget här :