Konsten att bränna julklappspengar

publicerat i Livet;
Vi har varit i birsta idag och spenderat våra julklappspengar. Jag fick presentkort av mormor och hennes sambo och då blev det lite småplock till både mig själv och till hushållet, av sambons mormor fick jag pengar som spenderades på en hushållsvåg i gammaldags stil och lite grejer på Ikea. Sambon fick presentkort på Ikea av sin morbror så det köpte vi ny badrumsinredning för. Love it! Badrumsinredningen blir till badrummet uppe, det nere ska också få en liten ansiktslyftning men det blir en senare fråga. 
 
När vi ändå var på Ikea så passade vi på att dregla lite över vårt drömkök, tur att det ingår i det nya kökssortimentet. Hoppas de behåller det länge, för nån köksrenovering här hemma blir det inte än på några år. Men har vi en hiskelig tur så kommer vi med i Äntligen hemma och får trappen fixad i sommar. Annars så blir det väl lite ommålning och kanske lite nya tapeter. Vi har ju ingen brådska. 
 
Efter Birsta så hälsade vi på momma (sambons mormor) en stund innan vi åkte hem. Hon är så cool, jag gillar verkligen henne. Inte många damer i hennes ålder (det är ofint att prata om damers ålder, men hon fyller 90 i februari) kan komma med så många klockrena one-liners som henne. 
 
Nu är vi i alla fall hemma och slappar i soffan. Det behövs efter att ha slagits sig fram i birsta idag. 
 
 
Puss

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Tomas P:

Härligt ! Det är ju det som julklappspengar är till för :D

Svar: Ja, jag menar ju det :)
divinemadness

Kommentera inlägget här :