Inredningshjärnan igång igen

publicerat i Livet;
Som ni vet så älskar jag att pyssla på här hemma med inredning och små detaljer, jag gillar att ändra lite då och då och piffa lite. Igår kväll så tände jag ljus lite överallt redan innan sväronen kom och sen när de gått så tände jag ännu fler och släkte alla lampor. Så himla mysigt med tända ljus nu när det är höst och faktiskt mörkt på kvällarna.  Idag när jag var på affär'n så kom jag hem med lite doftljus och ett jättefint ljusfat.
Det här ljusfatet från Ica: 
Jag ska nog köpa lite dekorgrus och lägga dit också, men det får bli en annan gång. Måste komma på vilken färg jag vill ha på det först. 
 
Har suttit och surfat lite inredning efter min middag (tacorester) och har hittat en hel del jag vill ha. 
 
Örngott från Ica home. Skulle göra sig utmärkt här hemma, antingen på en "prydnadskudde" eller som helt bäddset. 
 
Tekanna från Bloomingville, vi behöver faktiskt en ny eftersom vår förra (i glas) gick sönder. Dessutom är den här mer i min smak. 
 
 
Så otroligt snyggt! Skrivbord och stol från Ikea, jag bara måste ha dessa! Min gamla skänk efter farfar får ursäkta, jag vill ha det här skrivbordet. 
 
 
Det är väl vad jag hittat idag. Just nu hoppas jag på att göra några riktiga fynd i Stockholm nästa helg. Gamla stan är ett måste även några vintagebutiker och såklart outlet i Barkarby. Nån läsare i Stockholm som har några tips? 
 
Puss

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sofia:

Hej!
jag har varit ute efter samma tekanna som du har på din blogg men kan inte hitta den nånstans. Vart har du köpt din? Från någon näthandel?

maila mig gärna på sofia.olley@gmail.com

Med vänlig hälsning
Sofia

Svar: Jag har den tyvärr inte, såg bilden på någon nätsida. Googla tekanna bloomingville så kanske du hittar den. Jag minns inte vart jag hittade den tyvärr.
divinemadness

Kommentera inlägget här :