Då startar vi den här veckan

publicerat i Livet;
Ny vecka och en rätt fullspäckad sådan för min del. Idag är det anställningsintervju som gäller, plus en hel del teoriplugg såklart. Fick ytterligare lite motivation igår så jag ska klara det. Då hoppas jag bara att det som motiverade mig igår finns kvar sen. 

Imorgon blir det plugg igen och lite hemmafrusysslor, jag ligger lite efter med en hel del som det känns. Speciellt operation gästrum. Ska det bli klart innan sommaren med tapeter och allt så måste det sättas igång ordentligt nu. Plus att det ska planteras lite frön och sånt.

Onsdag är ännu obokad så då ska jag promenera, fixa hemma och lite sånt. Fredag är också tom i kalendern just nu så den kommer jag fylla på samma sätt som onsdagen. Torsdag är det läkarbesök för allergin och förhoppningsvis en allergispruta så jag får må bra i sommar. 

Jag har mycket att stå i och mycket som jag måste hinna med innan nästa veckas operation. Speciellt eftersom jag inte vet hur jag kommer att må efteråt. Det är alltså lika bra att köra på till 110% den här veckan. Tänkte hinna med ett par kör-pass med mannen i mitt liv också. För nu är jag taggad till tänderna, just för att jag fick lite extra motivation av mannen igår. 

Nu ska jag snart gå och sätta mig på körskolan och läsa lite teori innan jag tar tåget iväg mot anställningsintervjun.


Puss 

Taggar: 30, hemmafru, kärlek, körkort;

Kommentera inlägget här :