Lyxlirare

publicerat i Livet;
Just nu är mannen och jag i mitt älskade Umeå, vi har checkat in på vårt hotell och ligger nu och bara slappar. Mannen körde större delen av vägen hit, fast jag erbjöd mig att byta av honom. Jag ska tydligen köra mer imorgon. 

Jag försöker ju mitt bästa att undvika kolhydrater och onödigt socker. Dessutom är min budget löjligt begränsad för tillfället. Så istället för att stanna på Burger king som vi brukar så hade vi med oss lunch. Den bestod av hårdkokta ägg, vattenmelon och mini babybel, i dryckesväg hade vi thé och hemmabubblat vatten. Mycket bättre för både oss och plånböckerna. Men sötsugen är jag. 

När vi checkade in och kom in på vårt rum så fick jag fick lite extrapepp gällande mitt val att försöka äta bättre och träna lite mer: 

Vi har hantlar på rummet. Jag ska köra ett pass lite senare hade jag tänkt. Det finns gym här på hotellet också, men det är tydligen ett "publikt" gym så jag känner mig inte så bekväm med att gå dit. Men det ingår i priset så jag ska känna efter och prata med mannen. Vi har ju träningskläder med oss. 

Mannen tar en tupplur nu så jag ska låta honom vila en stund innan jag väcker honom för en promenad för att hitta nånstans att äta. 

Puss 

Taggar: Umeå, kärlek, semester, träning;

Kommentera inlägget här :