Väderförvirrad

publicerat i Livet;
Jag håller fast vid min teori om att moder natur blivit senil, vädret gör ju att man blir rejält förvirrad. Jag är ju den frusna typen så jag har redan tagit fram min "tidig vinter"-jacka. Alltså en tunn dunjacka, annars fryser jag ju. Men nu är ju temperaturen aningen nyckfull så jag är rädd att jag kommer frysa sönder när det väl blir kallt. Visst, jag har flera varmare jackor också såklart, men ändå. 

Skor är också ett mindre problem, jag har höstskor med iläggssula just nu men det kan bli kallt om tårna ändå. Vinterskorna kan jag inte ta fram än, dels är de för varma nu och dels vill jag inte frysa senare. Jag behöver inte köpa nya skor, tack och lov. Men jag skulle vilja att moder natur kan bestämma sig för om det ska vara höst på väg mot vinter eller inte. Frusna själar som mig behöver klarhet. 

Tack och lov är det inte kallt idag i alla fall, jag kan inte med pannan så jag vill inte ge mig på att elda. Mannen ska få ha kurs med mig tror jag, kan vara bra om jag också kan. När jag var liten och familjen bodde i Indal så kunde jag elda, men den pannan och den vi har nu är inte direkt likadana. 

Nu väntar jag på att mannen ska höra av sig, han är ju i Malmö och jag är lite nyfiken på hur resan gått och hur hotellet är. 

Kommentera inlägget här :