Älskade räcer

publicerat i Livet;
Efter en ångestfylld dag igår och en tung natt med en skrutta med magont så har den här dagen varit jobbig. Ångesten hänger kvar även om den lättat något, lillskruttans mage är fortfarande inte bra så hennes humör har varit lite si och så. Sömnen med för den delen.  

Ikväll när det var dags för middag så flydde jag till affär'n en sväng medan mannen lagade mat. Jag tog såklart min älskade, älskade räcer. Åh vad underbart att bara få brassa iväg med min lilla gubbräcer. 

Jag läste nåt om drömmar häromdagen och där stod det att det var vanligt att drömma att nåt händer ens hem (brand/översvämning eller nåt sånt). Det ska tydligen symbolisera en själv. Jag som ett par gånger drömt att min räcer råkat ut för nåt, (nu senast att han helt ramlade i bitar medan jag körde), har aldrig drömt nåt liknande om huset. Mannen hjälpte mig dock med en förklaring, räcern är min, 100 % enbart min. Huset är mannens, jag har ingen äganderätt eller nåt sånt. Så istället för "mitt hem är min borg" så är det "min bil är min borg", räcern är oavsett vad som händer min. Och då är det inte så konstigt att det är han och inte huset som blir nån sorts symbol för mig. 

Nu ska jag sluta svamla och försöka sova, resten av familjen sover redan, 

Kommentera inlägget här :