11 månader senare

publicerat i Livet;
Idag klockan 07.51 så var det 11 månader sedan skruttan föddes. Herregud, om en ynka liten månad blir hon ett helt år! 

Vi har haft en rätt bra dag trots det mindre roliga vädret, även om min dag startade lite väl tidigt. Skrutt vaknade vid 05, som vanligt. Hon hade inga som helst planer på att somna om eller ens ligga ner... Förrän jag hivade fram tissen. Då somnade hon om efter en liten slurk. Jag själv kunde naturligtvis inte somna. Men att ligga kvar i sängen intill en sovande familj är inte fy skam det heller. 

Efter att vi tagit eftermiddagsvilan så trotsade vi vädret och gick ut en stund. Passade på att äta mellis ute på altanen också, lyx. Sen blåste det för mycket så vi gick in, skrutt var inte helt nöjd med det beslutet. 

Skrutt har förresten firat sin elva månaders dag med att ta tre fyra steg åt gången. Hon har tagit ett steg om dagen (ungefär) sedan onsdag förra veckan men idag blev det alltså några fler åt gången. 

Jag var iväg och var vilda mamman en sväng efter att vi ätit middag, idag blev det tjockpannkaka som godkändes av samtliga. Jag var på Erikshjälpen och fyndade lite småsaker åt skrutt och dessutom en kjol till mig själv. En sväng på maxi hanns också med. Glömde dock att köpa värmeplåster för ryggen, såklart. 

Skrutt sover, jag kollar på en dokumentär om kungen och mannen läser om aktier tror jag. Kvällsfika intaget i form av propud choklad, så sjukt gott! Snart är det läggdags även för mig. Sömnen är ju något eftersatt. 

Kommentera inlägget här :