Ännu en dag

publicerat i Livet;
Dagen började kvart över sex (sovmorgon typ), sen har den bara rullat på med allt som måste göras och en massa bus och upptäckter med skrutt såklart. 

Vi åkte och handlade redan på förmiddagen, mindre folk på affär'n då och en lämplig aktivitet för unga damen. På väg hem så fick hon en klämmis eftersom det var läge för nåt litet mellanmål. Sen hem och köra igång en tvätt och packa in varor för att sedan bygga höga torn med klossarna och leka med skruttans spis. 

Jag har ju virkat en massa mat åt henne, till lekspisen alltså: 

Broccoli, morot, blomkål. 
Hamburgare med bröd och salladsblad 
Stekt ägg 
Rostat bröd med ostskiva
Banan.

Det är så kul att göra nåt som hon uppskattar och leker med så gott som varje dag. Mer lär det bli framöver, jag tror jag ska ge mig på en kanelbulle. 

På eftermiddagen så hann vi med en promenad, rensa lite i trädgårdslandet, mellis på altanen och sen ville Signe gå upp på sitt rum och måla i sin målarbok. 

Slängde hatten och skenade iväg 

Altanmellis, besvärligt med stora stolar. Man har svårt att få tag på godsakerna man tappat. 



Lilla Picasso. (Mamman målade också, när chefen lånade ut nån krita) 

Kvällen kom och middagen intogs, sen kom sväronen hit med första sektionen till vårt altanräcke. Svärfar hade kommit på ett bra sätt att få till kryssen vi ska ha. 

Nu ligger unga damen också sover, jag har kokar blåbärssoppa och fryst in lite dragon från trädgårdslandet. Nu ska jag googla hur man gör lingondricka. 

Taggar: diy, hemmafix, lantliv, mammaledig, närodlat, pyssel;

Kommentera inlägget här :