Pust, vilken dag.

publicerat i Livet;
Strax före 08.00 parkerade jag räcern utanför stället jag skulle på intervju på. Hann inte ens bli nervös, vilket kanske är bra? Fast helt ärligt så vet jag inte ens om det här är drömjobbet längre.

När vi var klara så brassade jag iväg mot dagis där jag mötte upp karln och skrutt. Karln följde med in en sväng och lämnade oss sedan åt vårt öde. Den här morsan har en rejäl klump i magen kan jag meddela. Hon är ju så liten min lilla tjej, hon borde vara med sin mamma på dagarna, åka på Kyrkis och så. Inte vara med annat folk och en massa andra ungar. Men jag känner ju Signe och vet att hon kommer att älska att leka med kompisar på dagis. 

Imorgon är det dags igen, då ska hon sova lunch där också. Jag kan ärligt säga att jag är sjukt nervös inför det. Hon är ju inte typen som bara lägger sig ner och somnar direkt. 

Hann jag maila CSN och beställa några böcker? Nope... Med lite tur så kan jag göra det nu. Om jag kommer åt litteraturlistan från telefonen. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fia:

Så känner jag med Wille också , han är ju så liten och dom andra barnen stooora och burdusa. Wille är yngst på hela sitt dagis och det känns sådär att lämna honom till nån annan. Men , han trivdes superbra från första stund , han tar för sig och är väldigt framåt. Fröknarna är underbara och det märks att han gillar dom. Så trots att jag fortfarande tycker att han är lite liten så känns det faktiskt väldigt bra nu. Jag litar på personalen och Wille älskar att gå till dagis. Det är nog fullt naturligt att vi känner som vi gör, det är ju våra små ögonstenar det handlar om.

Svar: Önskar att jag kunde känna nåt förtroende för personalen. Vilket jag inte gör än så länge. Och lokalerna är verkligen skitsmå! Men, men... Vi får väl se hur det går.
divinemadness

2:a kommentar, skriven , av Fia:

Ååååh vad trist :( Wille är ju på ett ur och skur dagis med fina lokaler och framförallt fantastisk gård att leka på. Gissar att ni kanske inte har så mycket att välja på där ni bor, eller finns det fler förskolor? Dagmamma kanske kunde vara ett annat alternativ? Jag känner ju tacksamt nog delar av personalen vilket såklart underlättar . Men du får försöka våga lita på att dom kan sitt jobb väldigt bra.

Svar: Här i Ä-bro finns två förskolor, den vi går på och en privat med 3 års kö :( Vi är lite bortskämda med de fantastiska lokalerna på Kyrkis. Klent med dagmammor här också för den delen. Det kan säkert bli bra, men just nu känns det inte bra i magen.
divinemadness

Kommentera inlägget här :