Både mörker och solsken

publicerat i Livet;
Imorse när jag och skrutt klev upp så var vädret inte nåt vidare, vi fick tända lamporna inne i tv-rummet/lekrummet för att det var så mörkt inne. Som en höstkväll. Sen mullrade åskan så det var bara att väcka mannen och dra ur allt som "ska" dras ur. Jag gillar VERKLIGEN inte åska, men vill inte överföra det till Signe så jag gjorde mitt allra bästa för att inte visa henne hur darrig jag egentligen var. 

När åskan gett med sig så fick hon en sista förmiddagsslurk och så vilade hon lite. Sen så gjorde vi oss klara för en birstatripp. Jag ville kolla in rean på Panduro, hittade dock inget som föll mig i smaken. På Jula hittade vi däremot en sjukt snygg barnstol så den fick följa med hem och så får vår Ikea-stol ligga i bilen för att kunna tas med när man åker bort. Hokuspokus-stolen var inte skrutt så förtjust i att sitta i som matstol tyvärr. Men den får väl bli "utemöbel" när altanen är klar. Den nya stolen är dessutom en tripptrapp-variant. Super! 

Träffade på en massa känt folk på birsta, riktigt kul. En gammal studiekompis jag inte sett på säkert 6 år sprang jag på inne på Hm. Så himla kul att träffa henne igen. 

Väl hemma så vilade skrutt och mannen, jag kunde inte komma till ro tyvärr. Jag har en sorg-känsla i kroppen eftersom vi nu ikväll har haft vår allra sista amningsstund, lillskruttan och jag. Åtminstone är det planen. Jag jobbar ju 14 timmar imorgon så det känns som ett bra tillfälle att sluta. Men visst, det känns konstigt. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vad heter stolen?

Svar: Haha, det minns jag tyvärr inte
divinemadness

Kommentera inlägget här :