Friday it is

publicerat i Livet;
Skruttan överraskade sina föräldrar med att sova hela natten (kom ihåg det här datumet). Vi gjorde visserligen morgon strax före sex men ändå, sammanhängande sömn är bra har jag hört. 

Idag efter förmiddagsslurk och efterföljande vila så åkte vi till bonden i grannbyn för att få mannen friserad. Enligt bondfrun så var det för att snygga till honom inför midsommar. Skrutt lekte med ett par små traktorer, snackade med hundarna och gick på upptäcksfärd inomhus. Det bästa enligt henne var nog den lilla hunden ändå. 

Hem, äta lunch (den största fördelen med att äta tjockpannkaka på torsdagar, smaskiga rester till lunch på fredagarna) och sen pep jag iväg till stan. Lämnade in en massa kläder till UFF, spanade in H&M's rea och gjorde ett par fynd åt skruttan och köpte en ny bh till mig. Det var minst sagt nödvändigt eftersom tissarna inte är det de en gång var. 

Sen iväg på byggmax, inköp av hyllkonsoller och grillbriketter. Tänkte köpa lackbets också men de hade ingen. Typiskt. Men jag älskar att åka på byggmax utan mannen, man får så bra service! Sexistiskt kanske, men det är ljuvligt att få kanonbra hjälp i en butik. 

När jag kom hem så låg skruttan och sov och det var full aktivitet på baksidan. Mannen och sväronen höll på att borra och gräva hål för plintarna till altanen. Skrutt låg dock inne och sov, babyvakten var såklart precis där mannen var. Förhoppningsvis så blir de klara med hålen imorgon så altanen kan börja ta form. Jag får krupp av en massa påbörjade projekt som drar ut på tiden. 

Förresten, lovade ju bild på mina pärlådor: 

Kan bjussa på en bild på mannen och svärfar med jordborren också: 


Och skruttan vid middagen, fredagstacos: 


Tortilla på huvudet, bra ställe att förvara dem på, knasunge. 

En alkoholfri Estrella (spansk öl) och lite gurka och dip i soffan nu. 

Kommentera inlägget här :