Hoppsan

publicerat i Livet;
Glömde visst bort att kika in igår, när skruttan var nattad så satte jag mig med min målarbok och ska snart göra samma sak igen. 

Det kändes skumt att det var måndag igår men inget Kyrkis. Men vi åkte på äventyr på Hemsön på förmiddagen istället och huserade sedan på hemmaplan på eftermiddagen. Mannen var och besiktades dieselDoris och fixade så vi får hyra en jordborr till helgen (borra för plintarna till nya altanen). 

Idag åkte vi också på ett förmiddagsäventyr, idag blev det Klubbsjön. Det är så spännande att upptäcka världen igen med Signe som första upptäckare. Jag längtar tills hon kan ha glädje av Tarzanstigen på Södra berget i Sundsvall eftersom jag själv älskade den när jag var liten. Men än så är hon en nöjd utforskare av allt, en sandlåda, barken på ett träd eller grässtrån. 


Vid Klubbsjön fanns det tydligen ett VÄLDIGT intressant träd. Vi stod där i säkert 5 minuter och bara utforskade barken. 




En selfie bjussar jag på idag. Klubbsjön bakom mig. 

På eftermiddagen höll vi oss hemma, vi har ju rätt mycket att upptäcka här med. Efter maten så åkte vi dock in till stan en sväng för att gå på Erikshjälpen, dock utan att göra några fynd idag. 

Förresten, det är så mycket roligare att laga mat nu när Signe börjat uppskatta hemlagad mat. Både igår och idag har hon sagt mmm, namnam, mmm om maten. Det värmer hjärtat på den något motvilliga kocken. Såklart är det kul när mannen säger att maten var god också. 

Kommentera inlägget här :